2023 Televizyon tamir servis ücretleri

14 Nisan 2023 - 10:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.
resim

Türkiye’de vatandaşların en merak ettiği konular arasında yer alan televizyon tamir ücretlerine ilişkin detaylar araştırılıyor. 2024 televizyon tamir ücretleri yeni yılda ne kadar ödeneceği sorgulanırken bu konuyla ilgili de Türkiye piyasaları ortalamasında güncel fiyat listeleri ve tüm bilgiler içeriğin devamında yer alıyor.

Televizyonunuzu onarıma vereceğiniz ve maliyeti ve süreci hakkında bilgi edinebileceğiniz rehber içerik tvblogum.com adresinde yer alıyor.

Televizyon tamirlerinde ilk etapta televizyonunuzu getirerek; teknik servis üzerinde ilk bilgi alabilirsiniz. Ücretsiz arıza tespit gerçekleştirebilirsiniz.

Televizyonların yerinde servisleri için arızalı televizyonunuzu adresinize getirerek ücretsiz arıza tespiti yaptırılabilmektedir.

Televizyonun yerinde servisleri için de teknik servisler arızalı televizyonları adreste tespit ederek de 50 TL ödeme yapabilmektedir.

ORTALAMA TELEVİZYON TAMİR ÜCRETLERİ 2024

Televizyon – Garanti kapsamı dışında servis ücreti
Tv Arıza Tespit Ücreti – Ücretsiz
Televizyon Servis Bedeli – 75 TL
32″ 39″ Televizyon Tamir – 150 TL.
40″ 49″  Televizyon Tamir – 200 TL.
50″ 59″ Televizyon Tamir – 300 TL
60″ 69″ Televizyon Tamir – 500 TL
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.